Huippuseksikkäät ystävykset Sports Illustrated -lehdessä yhdessä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa asuvat Georgia Gibbs ja Kate Wasley ovat parhaita ystäviä. Gibbs toimii myös mallina ja poseeraa toisinaan Wasleynkin kanssa. Wasleyn kanssa otetut kuvat ovat kuitenkin saaneet sosiaalisessa mediassa negatiivista palautetta osakseen sen vuoksi, että naiset ovat niin eri kokoisia.

Kommentoijat ovat olleet sitä mieltä, että Georgia Gibbs haluaa sen vuoksi poseerata kuvissa ystävänsä Kate Wasleyn kanssa, että hän itse näyttäisi vieläkin paremmalta ja hoikemmalta. Naiset eivät kuitenkaan ajattele omaa kokoeroaan ottaessaan yhteiskuvia. Kaverusten mielestä ihmiset eivät ole tottuneet näkemään isompaa ja pienempää naista samassa mallikuvassa, minkä vuoksi heidän mieleensä tuleekin heti, että kuva on otettu vertailumielessä.

Nyt naiset ovat saaneet yhdessä unelmiensa työn ja päässeet kumpikin suositun Sports Illustrated -lehden uimapukumalliksi. Parhaat ystävykset poseerasit kameralle ihanissa maisemissa Aruban hiekkarannalla. Kummankin ylle oli valittu eri mallisia ja todella seksikkäitä uimapukuja, jotka sopivat naisille erinomaisesti.

BFFs turned Sports Illustrated Swimsuit models… ❤️ (📷: @yutsai88) | @arubatourism @renaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Beach babe 💗 @georgiagibbs_ | @arubatourism @renaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Paradise is even sweeter with #SISwim rookie @katewas_… 🌴🌊😎 | @arubatourism @renaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

That's a wrap! 👏🏼 #SISwim @georgiagibbs_ @katewas_ | @arubatourism @hiltonaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on