Ben Affleck taas hoitoon – alkoholiongelma piinaa yhä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

45-vuotias näyttelijä Ben Affleck muistetaan monista tunnetuista elokuvista, joista menestyksekkäimpien mukaan kuuluvat muun muassa Armageddon ja Batmanin rooli Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa. Keväällä tähti kertoi julkisesti olevansa alkoholisti ja hakeneensa apua ongelmiinsa. Miehen kamppailu riippuvuuden kanssa näyttäisi jatkuvan edelleen.

Ben Affleck on Daily Mail -sivuston mukaan hakeutunut uudelleen kuntoutuskeskukseen. Näyttelijä on läpikäynyt jo useita hoitojaksoja, mutta ei ole vielä onnistunut raitistumisen kanssa. Affleck nähtiin keskiviikkona Los Angelesissa kun hän oli suuntaamassa uudelleen kuntoutukseen.

Ben Affleck oli yli kymmenen vuotta naimissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa, ja heillä on liitosta kolme yhteistä lasta. Parin erottua Affleck on alkanut seurustelemaan 37-vuotiaan Saturday Night Live -tuottajan Lindsay Shookusin kanssa. Shookus on tukenut Affleckia hänen alkoholiongelmansa kanssa ja ollut miehen rinnalla hoitojaksojen aikana.

Splash
Splash