Onnettomuusvideo ihmetyttää – auto näytti ilmestyvän tyhjästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään kahden auton välinen onnettomuus, jossa ei nopeasti katsottuna vaikuta olevan mitään ihmeellistä. Tarkemmin katsottuna näyttää kuitenkin siltä, kuin toinen ajoneuvo ilmestyisi tyhjästä.

Singaporessa kuvatulla videolla valkoinen auto on kääntymässä liikennevaloista oikealle. Yhtäkkiä ajoneuvon kääntyessä siihen törmää hopeinen ajoneuvo. Koko auto näyttää ilmestyvän videon kuvaan vasta juuri ennen yhteentörmäystä.

Video herätti runsaasti ihmetystä sen jälkeen, kun se jaettiin Facebook-sivulla Roads.sg. Lopulta Facebook-käyttäjät vaikuttivat kuitenkin ratkaisseen mysteerin.

Niin kutsutun aaveauton uskotaan olevan tosiasiassa kuvassa hetkellisesti näkyvän pakettiauton takana ajanut ajoneuvo. Sitä on vaikea erottaa videolta, sillä puiden luomat varjot ja kuvan etualalla oleva valkoinen auto peittävät sen.

 

"Back to the Future" post with car appearing from nowhere and getting side swiped at junction. Hope 'L' plate driver and instructor are both OK.Watch the slow motion section and see for yourself.Credit: Gerard Derek Na‎

Publié par ROADS.sg sur dimanche 15 octobre 2017

Publié par 李文雄 sur dimanche 15 octobre 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.