Orava oli aivan sekaisin lenkkipolulla – oli syönyt vääriä sieniä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Päihdyttävien aineiden nauttiminen ei suinkaan rajoitu ihmisiin. Myös monien eläinten tiedetään joko vahingossa tai tahallisesti syövän esimerkiksi huumesieniä, käyneitä marjoja ja myrkyllisiä sammakoita.

Youtubessa levinneellä videolla koiranulkoiluttaja on törmännyt erikoiseen näkyyn. Hän luuli maassa makaavan oravan joutuneen koiran hyökkäyksen kohteeksi, kunnes todellinen syy selvisi. Orava oli mitä ilmeisimmin nauttinut suuren määrän maassa kasvaneita huumaavia sieniä.

Naisen mukaan orava yritti toistuvasti nousta ylös, onnistumatta siinä. Hän yrittää poimia oravaa mukaansa eläinlääkärille, jolloin se yllättäen ponnahtaa ylös.

– Orava on aika pahasti pilvessä. Voi raukkaa, nainen toteaa videon päätteeksi.