Transsukupuolinen Playmate – Ines Ray tekee historiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Playboy-lehti on tunnettu siitä, että lehden sivuilla mitä seksikkäimät ja kauneimmat naiset esittelevät vähäpukeisina omia kurvejaan. Nyt Playboy yllätti monet valitsemalla 2017 marraskuun Playmateksi Ines Rayn.

Ines Ray -niminen malli on nyt Playboy-lehdessä ensimmäinen transsukupuolinen malli, joka on tullut valituksi Playmateksi ja päässyt poseeraamaan lehden kanteen. Playboy on julkaissut Ines Raysta upean kansikuvan, jossa nainen poseeraa valkoiset alusvaatteet ja tennarit yllään.

Ines Rayn mukaan alastomuus ja seksikkyys tulisi olla kaikkien oikeus eikä missään muodossa tabu. Alastomuus merkitsee Ines Raylle hänen sanojensa mukaan erityisen paljon sen vuoksi, että hän on joutunut tekemään niin paljon sen eteen, että hänen vartalonsa näyttää nyt juuri tällaiselta.

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on