Tara Reid kovan kritiikin kohteena – fanit huolissaan naisen terveydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Pie -elokuvasta tuttu näyttelijätär Tara Reid on saanut kuulla paljon kritiikkiä omaan vartaloonsa liittyen. Naisen on kommentoitu olevan liian hoikassa kunnossa, mutta kritiikistä huolimatta kaunotar ei kuitenkaan häpeile vartalonsa esittelemistä.

41-vuotias Tara Reid nähtiin nyt hänen poikaystävänsä Ted Dhanin kanssa West Hollywoodissa. Nainen oli pukeutunut pinkkiin todella lyhyeen mekkoon, joka paljasti naisen hoikat sääret. Daily Mail -sivuston mukaan nainen on näyttänyt ihmisten mielestä jo pelottavan laihalta.

Tara Reid on vakuuttanut haastatteluissa olevansa luonnollisesti todella hoikka, ja hän on kumonnut kaikki syytökset syömishäiriöön sairastumisesta. Niukassa asussa nainen kiinnitti kuitenkin ihmisten huomion jälleen siihen miten pienessä kunnossa hän on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash