Kris Jenner haluaa maksaa Blac Chynan hiljaiseksi – summa salainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin nopean piipahduksen Kardashianien perheessä tehneen glamourmalli Blac Chynan haastavan koko julkkisperheen oikeuteen naisen uran tuhoamisesta ja maineen mustamaalaamisesta. Nyt Kardashianien matriarkka Kris Jenner on valmis maksamaan Chynalle, jotta hän luopuisi oikeusjutusta.

RadarOnlinen saamien tietojen mukaan Kardashianit ovat järkyttyneitä Blac Chynan häikäilemättömyydestä ja siitä, kuinka ronskisti nainen on käyttänyt Rob Kardashiania ja koko perhettä hyväkseen julkisuutta ja mammonaa ansaitakseen. Kris katuu, että on luottanut malliin sekuntiakaan. Blac Chyna on nyt aloittanut taistelun perhettä vastaan oikeusteitse.

Tosi asia kuitenkin on se, että Blac Chynalla ja Rob Kardashianilla on marraskuussa yhden vuoden täyttävä Dream-tytär. Hän on tärkeä myös lapsen isoäidille Kris Jennerille. Siksi Kris Jenner yrittää nyt sopia riidat oikeuden ulkopuolella rahan avulla. Hän on valmis maksamaan siitä, että Blac Chyna lopettaisi perhettä vastaan taistelemisen ja jättäisi heidät rauhaan. Kylie Jenner on sanonut perheenjäsenilleen alusta asti, että ei luota Blac Chynan motiiveihin. Hän oli oikeassa.

#TheKardashianDecade @hollywoodreporter

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on