Syksyn trendikkäin kynsilakkaväri – yllättävä sävy kaamokseen!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuodenajat vaikuttavat myös muotiin ja trendeihin. Tämän vuoden trendikkäin väri vaatteissa on punainen. Kirkas sävy saa rinnalleen ruosteen sävyä muistuttavan kynsilakan.

Vaikka oranssi tuntuu liian ilmiselvältä valinnalta syksyn trendikkäimmäksi kynsilakan sävyksi, on se kaikkea muuta kuin halloween-kurpitsaa tai vaahteranlehteä muistuttava. Trendiväri on pikemminkin hieman ruskeaan taittuva, palanut ja elegantti. Ruosteinen sävy sopii erinomaisesti kultakorujen kanssa käytettäväksi, PureWow muistuttaa.

Syksyn muotiin kuuluvat myös samettilaukut ja -kengät, 80-luvun inspiroimat bleiserit ja kukkakuvioidut mekot. Myös näyttävät jalkineet ja leveät housut ovat trenditietoisen asuvalintoja. Punainen on varma värivalinta.