The Pussycat Dolls kiistää olleensa prostituutiorinki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen tyttöbändin The Pussycat Dollsin riveissä muutaman vuoden ajan esiintynyt Kaya Jones on tehnyt paljastuksen, jonka mukaan yhtye menestyi prostituution avulla. Laulajat olivat hänen väitteidensä mukaan harrastaneet seksiä levymyyntiä kiihdyttääkseen.

The Pussycat Dolls -yhtyeen laulaja halusi tehdä paljastuksen keventääkseen omaa taakkaansa häntä häirinneestä salaisuudesta. Nyt muut yhtyeen laulajat ovat ottaneet asiaan kantaa ja kieltäneet Jonesin väitteet jyrkästi.

Tyttöbändi julkaisi Daily Mail -sivuston mukaan lausunnon, jossa yhtye kertoi tukevansa naisia, jotka kertovat rohkeasti hyväksikäytöstä eivätkä suostu vaikenemaan siitä. Bändi kuitenkin jatkoi, että ei pysty mitenkään seisomaan Jonesin väitteiden takana. The Pussycat Dolls rohkaisi tiedotteessa Jonesia myös hakeutumaan tarvitsemaansa hoitoon.