Uusi Moottorisahanunna-olutmerkki ihmetyttää – taustalla sankaritarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoja on viime vuosina kohdannut monet luonnonmullistukset, mutta erityisesti poikkeuksellisen rajut hurrikaanit ovat tehneet tuhojaan varsinkin maan eteläosissa ja rannikoilla. Katastrofien kautta on syntynyt monia uusia sankaritarinoita ja jopa legendoja.

Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu uusi olutmerkki Nun with a Chainsaw. Lähes kauhuelokuvamaisen nimen taustalla on kuitenkin sankaritarina. Floridan Boynton Beachillä sijaitsevan The Due South Brewery -panimon IPA-olut on nimittäin kunnianosoitus sisar Margaret Annille, joka oli mukana raivaamassa Irma-hurrikaanin tuhoja.

Margaret Ann opittiin pian tuntemaan lempinimellä Moottorisahanunna, koska hän raivasi kaatuneita puita moottorisahalla. Kaiken lisäksi nunna saapui apuun Miamista saakka.

Splash