Poptähti Cassie paljasti nopean iltameikin salaisuuden – niksi sopii kaikille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

R&b-tähti Cassie nousi vuonna 2006 poptaivaalle Me & U -hitillään. Suhdekoukeroistaan muun muassa räppäri P. Diddyyn sittemmin muistettu laulaja julkaisi elokuussa uuden Love a Loser -nimisen kappaleen. Nyt nainen on antanut faneilleen kauneusniksejä Voguen YouTube-kanavalla.

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan Beauty Secrets -nimistä videosarjaa, jossa monet tunnetut julkkiskaunottaret antavat kanavan seuraajille kauneusniksejä ja esittelevät omien meikkityyliensä syntymistä. Nyt Cassie esitteli uudella videolla miten helppo ja nopea smokey eye -meikki tehdään.

Yökerhoon ja muihin iltamenoihin sopiva tumma silmämeikki syntyy todella nopeasti. Meikissä keskitytään silmiin rajaamalla ne mustalla kajalilla. Laulaja paljastaa myös hyvän niksin, jossa hän levittää kajalia satunnaisin vedoin yläluomellekin. Kajali häivytetään tämän jälkeen siveltimellä koko luomelle, minkä ansiosta silmämeikkiä varten ei välttämättä tarvitse lisätä ollenkaan luomiväriä.