Hollywoodin seksiskandaali paisuu – toistakin ohjaajaa syytetään!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viihdemaailman varjopuolena voidaan pitää seksuaalista ahdistelua ja hyväksikäyttöä, joihin eräät vaikutusvaltaiset tahot ovat sortuneet vuosien ajan. Hollywoodissa on vaadittu seksuaalirikollisia vastuuseen teoistaan.

Hollywoodin elokuvamaailmassa on jo pitkään supistu suuren pedofiiliringin paljastamisesta. Nyt otsikoihin on noussut naisia raiskanneita ja seksuaalisesti ahdistelleita elokuvaohjaajia.

Ohjaaja Harvey Weinstein on passitettu seksiaddikteille tarkoitettuun hoitolaan ja nyt toinen ohjaaja, James Toback, on saanut syytteen naisten ahdistelusta. 38 naista on nostanut syytteen James Tobackia vastaan.

RadarOnlinen mukaan 72-vuotias ohjaaja on bongannut uhrejaan kaduilta, puistoista ja jopa pankin jonoista. Mies on kertonut olevansa maineikas elokuvaohjaaja, ja luvannut nuorille neitokaisille mainetta ja mammonaa. Ehtona on ollut läheisempi tutustuminen hotellihuoneessa.

Hän on muun muassa kysellyt naisilta heidän masturbointitottumuksiian ja saattanut masturboida itse nuorten naisten edessä, Los Angeles Times paljastaa. Mies on kiistänyt syytteet ja vetoaa sairauteensa, joka vaikuttaa myös hänen kyvykkyyteensä.

Splash