Poliisi keskeytti seksin takapenkillä – mies syytti seksirauhan rikkomisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikan Wisconsinissa toimiva hätäkeskus oli saanut puhelinsoiton, jossa La Crossen lähiössä asunut henkilö oli herännyt aamuyöllä koviin seksiääniin. Selvisi, että hänen asuntonsa edustalla olleessa autossa harrastettiin seksiä.

Poliisi meni paikalle tarkastamaan tilanteen. Tiellä olleen Pontiac Grand Amin takapenkillä oli 21-vuotias Bailey Puttkemery ja 20-vuotias Emily Scott täyden kiiman huumassa. Poliisi pyysi kaksikkoa lopettamaan aktin, pukeutumaan ja lähtemään kotiinsa. He eivät totelleet.

The Smoking Gunin mukaan pariskunta jatkoi rakastelua viisi minuuttia myöhemmin. Tällöin poliisi avasi auton takaoven ja käski kaksikon ulos. Puttkemery suuttui ja sanoi, että ei suostu pukeutumaan, koska haluaa harrastaa rauhassa seksiä. Hän syytti poliisia seksirauhan rikkomisesta. Molemmat seksiä harrastaneet osapuolet pidätettiin ja toimitettiin lääninvankilaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.