Tara Reidin anorektinen olemus huolestuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Langanlaihan ulkonäkönsä vuoksi ihmisten huolenaiheeksi usein noussut Tara Reid on ikuistettu julkkisten naamiaisissa, Los Angelesissa järjestetyssä Maxim Halloween Party -tapahtumassa. Paholaiseksi pukeutunut nainen esitteli hoikkaa ulkomuotoaan kameroiden edessä.

41-vuotias vaaleaverikkö oli pukeutunut punaiseen kokopukuun, joka korosti hänen superlaihaa ulkomuotoa. Luisevan näyttelijän tiedetään taistelleen viime vuosina syömishäiriöiden kanssa, vaikka hän ei olekaan myöntänyt sitä julkisesti. Hänen ulkonäkönsä on muuttunut sairaalloisen laihaksi.

Tara Reidin tunnetuimpia rooleja on nähty American Pie ja Sharknado -elokuvissa. Nainen aloitti yransa kuusivuotiaana esiintyessää televisiomainoksissa. Hän muutti Hollywoodiin vuonna 1997, ja on näytellyt aktiivisesti siitä lähtien.

Splash
Splash
Splash