Kuorma-auto ei mahtunutkaan sillan alta – törmäys videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rekkakuskien ja kuorma-autojen ajajien aliarvioidessa ajoneuvonsa korkeuden voivat seuraukset olla traagiset. Tuoreella videolla nähdään opettavainen tilanne, jossa henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Youtube-videolla kuorma-auton ajaja yrittää ajaa Yhdysvaltojen North Carolinassa sijaitsevan 11 Foot 8 Bridge -sillan ali punaisesta valosta huolimatta. Kuljettaja saa pian huomata tämän olevan huono idea.

Silta on aivan liian matala auton alitettavaksi, ja niinpä ajoneuvon katto repeytyy irti. Henkilövahingoilta vältyttiin, ja kuljettaja ilmestyi myöhemmin paikalle siivoamaan jälkensä.

3,5 metriä korkea 11 Foot 8 Bridge on pahamaineinen sen mataluuden vuoksi. Monet korkeiden ajoneuvojen ajajat ovat yrittäneet alittaa sitä epäonnistuen pahasti. Tilanteiden parhaita paloja onkin ikuistettu Youtube-videoiksi läheisessä toimistossa työskentelevän Jurgen Hennin toimesta.