Pariskunta tilasi säilytyslaatikoita – saikin 30 kiloa kannabista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva pariskunta yllättyi pahimman kerran verkkokaupasta tilatun paketin saavuttua heidän kotiinsa. Paketti piti sisällään suuren määrän kannabista.

Nimettömänä pysyttelevä pariskunta oli tilannut Amazon-verkkokaupasta tyhjiä muovisia säiltyslaatikoita. Heidän epäilyksensä heräsivät heti paketin saavuttua kotiovelle. Se oli huomattavasti painavampi kuin neljä tyhjää muovilaatikkoa sisältävän lähetyksen olisi pitänyt olla.

Paketti piti sisällään tilatut muoviset säiltyslaatikot. Niiden sisällä oli kuitenkin jotain muutakin, tässä tapauksessa yhteensä 30 kilon edestä kannabista. Pariskunta ilmoitti asiasta poliiseille, peläten huumeiden omistajan kostoa.

– Pelkäämme edelleen, että kotiimme murtaudutaan. Emme nukkuneet siellä päiväkausiin, pariskunta kertoi WFTV9-uutissivustolle.

Paketti lähetettiin Amazonin Massachusettsissa sijaitsevalta varastolta UPS:n toimesta. Pariskunta on toistaiseksi saanut Amazonilta hyvitykseksi 150 dollarin lahjakortin. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, mutta toistaiseksi ketään ei ole pidätetty asian tiimoilta.