Poika itki hampaan irrotessa – ei halunnut kasvaa aikuiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maitohampaiden irtoaminen kuuluu lapsuuteen. Moni lapsi on innoissaan siitä, että hammas irtoaa, koska se tietää yleensä hammaskeijun vierailemista. Nyt videolla nähdään kuitenkin suloinen poika, joka itkee hysteerisesti hampaansa irrottua.

Perheenäiti on kuvannut videolle tilanteen, jossa hänen poikansa itkee sitä, että yksi alahammas on irronnut. Äiti yrittää rauhoitella poikaa ja saada selville syyn siihen miksi poika on niin surullinen asiasta. Lopulta poika kertoo, että hän ei halua vielä kasvaa aikuiseksi ja saada aikuisten hampaita.

Poika haluaisi olla vielä pikkupoika eikä kasvaa aikuiseksi, minkä vuoksi hampaan irtoaminen oli saanut pikkuisen niin surulliseksi. Äiti saa kuitenkin lopulta lapsen rauhoittumaan kertomalla, että tilalle kasvava hammas ei tule juuri vanhasta hampaasta eroamaan.