Nyt se on varmaa! Roseanne-televisiosarja tekee paluun – alkuperäisillä tähdillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtava joukko suomalaisia kokoontui takavuosina televisioruutujen ääreen katsomaan Roseanne-televisiosarjaa, joka sai valtaisan suosion ympäri maailmaa. Nyt Roseannen perhe tekee paluun, kun hittisarja nähdään ensi vuonna jälleen televisiossa.

Alunperin Roseanne-sitcomia esitettiin lokakuusta 1988 toukokuuhun 1997. Sarjassa seurattiin amerikkalaisen keskiluokkaisen Connersin perheen edesottamuksia, ja päätähtenä nähtiin Roseanne Barr. Roseanne oli Yhdysvaltojen katsotuin televisiosarja vuosina 1989-1990, ja se pysyi katselluimpien joukossa koko yhdeksän kauden uransa ajan.

Viime keväänä Yhdysvalloissa alkoi levitä huhuja, joiden mukaan ABC-televisiokanava aikoisi tehdä Roseannesta kahdeksan jakson tuotantokauden hittisarjan alkuperäisten tähtien kanssa. Nyt tiedot on vahvistettu, sillä mukana ovat hahmoista Roseanne Barrin lisäksi Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Michael Fishman, Lecy Goranson, Sarah Chalke ja John Goodman. Sarjan kuvaukset alkavat näinä päivinä.