Popdiiva asteli punaiselle matolle – mitä ihmettä hänellä oli yllään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikalais-yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Grace Jones tuli aikoinaan tunnetuksi Bond-tunnuskappaleen esittämisen lisäksi myös poikkeuksellisen räväköistä esiintymisasuistaan, ja häntä pidetään inspiraation lähteenä monilla nykytähdille, kuten Lady Gagalle ja Rihannalle.

Eilen Grace Jones osallistui Bloodlight and Bamin ensi-iltajuhliin Lontoon BFI Southbankissa. Hän asteli punaiselle matolle asussa, joka hakee vertaistaan, sillä popdiivan yllä oli luomus, joka muistutti mustaksi maalattua tarkka-ampujien maastoasua.

64-vuotias popdiiva on ihastuttanut jo vuosikymmenien ajan omintakeisella lavaesiintymisellään. Jones tunnetaan muun muassa taitelija Andy Warholin muusana. Hänet on nähty elokuvissa Conan Tuhoaja, 007 ja kuoleman katse ja Boomerang. Naista on epäilty vuosia biseksuaaliksi, mutta poptähti ei ole itse vahvistanut tai kieltänyt huhua. Nainen seurustelee tällä hetkellä musiikkituottaja Ivor Guestin kanssa. Jonesin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu esimerkiksi kappale Slave To The Rhythm.

Splash
Splash
Splash
Splash