Ireland Baldwin valittiin Guessin malliksi – huippunäyttävät kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin, mutta on silti kertonut tuntevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuten muutkin.

Nyt vaalea kaunotar on onnistunut pääsemään todella upeaan mainoskampanjaan. Ireland Baldwin toimii Guessin uutena mainoskasvona, ja yhteistyön ensimmäiset kuvat ovat jo julki. Upeassa kuvassa nainen katsoo kameraan ja hänellä on yllään musta melko hillitty mekko.

Toisen kuvan Guess on jakanut omalla Instagram-kanavallaan. Seksikkäässä kuvassa kaunotar istuu lattialla ilman housuja. Hänellä on jalassaan vain korkeat saappaat, minkä lisäksi naiselle on puettu takki, jonka avonainen kaula-aukko paljastaa naisen rintavakonsa.

Splash