Miss Neitsytsaaret kuin elävä Barbie – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt Opie on ihastuttanut naamiaisissa.

Lisa Opie ja hänen poikaystävänsä Franz olivat päättäneet osallistua Los Angelesissa järjestettyihin naamiaisiin Barbie ja Ken -pariskuntana. Heidän suorituksensa oli asuja, asentoja ja meikkiä myöden täydellinen, sillä vaikutelma Barbiesta ja Kenistä syntyi helposti.

Kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash

Splash
e