19-vuotias X Factor -kaunotar juhli seksikkäänä – olisi aineksia malliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaiset kykykilpailut valloittivat televisiokanavat jo vuosikymmen sitten, ja ohjelmista on tullut vielä ihan viime vuosina muutamia todellisia lahjakkuuksia. Eräs heistä on soul-laulaja Louisa Johnson, joka osallistui taannoin X Factor -ohjelmaan 17-vuotiaana ja nousi jättisuosioon.

Eilen Louisa osallistui Lontoon maineikkaalla Webley Arenalla järjestettyyn Kiss FM House Party -tapahtumaan, jonka punaiselle matolle hän asteli huippuseksikkäässä ja paljastavassa asussa.

Englantilainen Louisa Johnson asteli pari vuotta sitten X Factorin lavalle itsevarmana ja kertoi laulaneensa jo seitsemänvuotiaasta saakka. Esitys veti tuomariston ja yleisön kerralla sanattomaksi, ja videosta tuli YouTubessa valtava hitti. Se on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

19-vuotias Louisa Johnson on Englannin Essexistä kotoisin oleva laulajatar, joka voitti X Factorin 12. tuotantokauden. Hänestä tuli ohjelman historian ensimmäinen brittivoittaja, jonka esikoissingle ei noussut listaykköseksi. Forever Young -single nousi debyyttiviikollaan sijalle yhdeksän. Parhaillaan Johnson työstää esikoisalbumiaan, joka on määrä julkaista vuoden 2016 loppupuolella. Tuorein single Ruin It with a Kiss julkaistiin 30. maaliskuuta 2016.

Splash
Splash
Splash