Mies on kyllästynyt ruokakuviin – pilaa nyt ystäviensä otoksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media ja varsinkin Instagram-sovellus ovat tuoneet mukanaan sen, että ihmiset ovat alkaneet kuvaamaan ruokaansa. Annoksen kuvaamiseen voi ravintolassa mennä nopeasti muutamakin minuutti ennen kuin kuvaaja malttaa alkaa nauttimaan ateriastaan.

Kevin Freshwater -niminen mies on huomannut saman ruokakuvailmiön, joka on alkanut miestä myös ilmeisesti jonkin verran häiritsemään. Tämän vuoksi hän on luultavasti alkanutkin tekemään ystävilleen hauskoja jekkujja, joissa hän pilaa hänen seurueensa ruokakuvat.

Mies on julkaissut hänen Facebook-kanavallaan hauskan videokoosteen, jossa nähdään miten mies on pilannut ystäviensä ruokakuvat. Juuri kun hänen ystävänsä ovat olleet nappaamassa täydellistä kuvaa kauniista annoksistaan, mies on työntänyt oman haarukkansa annokseen ja sotkenut sen täysin.

How to ruin people's Instagram photos..

Publié par Kevin Freshwater sur mercredi 25 octobre 2017