50 000 euron kuukausivuokra – tällainen on Justin Bieberin uusi koti

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka poptähti Justin Bieberille uuden asunnon hankkiminen oli osoittautunut hankalaksi, koska hän oli yrittänyt jo pitkään vuokrata taloa Beverly Hillsistä siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt hän on viimein saanut uuden vuokrakodin luksusalueelta.

Viime kuukaudet hotellissa asunut Justin Bieber maksaa pitkään etsimästään asunnosta vuokraa huimat 50.000 euroa kuukaudessa. Talossa on kuusi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, elokuvateatteri, kuntosali, toimisto, takka, kylpyläosasto ja tietenkin suurikokoinen ulkona oleva uima-allas. Neliöitä talossa on noin tuhat.

Bieber olisi ollut valmis maksamaan Beverly Hillsissä sijaitsevasta talosta 100.000 dollaria kuukaudessa, joten nyt hän selviää vain puolella siitä. Paikalliset asukkaat eivät ole halunneet Bieberiä naapurikseen, koska hänellä on huono maine hurjana bilettäjänä ja kartanoiden tuhoajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash