Outo ötökkä järkyttää ja kiehtoo somessa – video leviää vauhdilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyönteismaailmasta löytyy toinen toistaan kummallisemman näköisiä veijareita. Nyt yksi niistä on sekä järkyttänyt että kiehtonut Facebook-käyttäjiä ympäri maailman.

Indonesiassa kuvatulla videolla hämmästellään epätavallisen näköistä yöperhosta. Sen takavartalosta kasvaa neljä suurikokoista ja karvaista uloketta. Otusta kuvailtiin kommenteissa niin paholaisen kuin Pokemoninkin näköiseksi.

Ötökkä tunnistettiin pian creatonotos gangis -nimisen perhoslajin edustajaksi. Sen takavartalon lisäkkeet ovat Mashable-sivuston mukaan hajurauhaset, joiden tarkoituksena on levittää naaraita houkuttelevia feromoneja.

Creatonotos gangisia esittelevä video ja kuva nousivat nopeasti viraalihiteiksi Facebookissa. Indonesialaisen Facebook-käyttäjä Gandikin alun perin jakamaa videota on jaettu uudelleen yli 70 tuhatta kertaa.

 

Publié par Gandik sur jeudi 19 octobre 2017

Publié par Gandik sur jeudi 19 octobre 2017