Justin Bieber otti uuden tatuoinnin – peittää koko ylävartalon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poplaulaja Justin Bieber tiedetään tatuointien ystävänä. Hän on nyt täydentänyt ihossaan olevia kuviaan koko ylävartalon peittävällä tatuoinnilla. Mustekuvan tekeminen kesti yhteensä 26 tuntia.

New York Cityssä työskentelevä Bang Bang McCurdy on tehnyt Justin Bieberille goottisävytteisen tatuoinnin. Kuvassa on luurankoja, siipiä, holvikaaria ja patsaita. Useita eri julkisuuden henkilöitä tatuoinut artisti kertoo, että Bieberin kuva toteutettiin kolmen päivän aikana.

Hänen mukaansa popparin ylävartalon tatuoiminen kesti kauemmin kuin yhdenkään muun tatuoinnin tekeminen hänen 13 vuotta kestäneen uransa aikana. Justin Bieber viettää parhaillaan taukoa musiikin parista. Hän perui kesällä loput kiertueestaan henkilökohtaisiin syihin vedoten.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on