Pamela Anderson alastonkuvissa – edelleen tyrmäävä näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on yksi viime vuosisadan suurimmista seksisymboleista. Povipommi on keskittynyt viime vuosina lähinnä eläinten oikeuksien parantamiseen, mutta nyt hän riisui itsensä alasti lehden kuvauksia varten.

King Kong Magazine -lehden sivuilla poseeraava Pamela Anderson on edelleen tyrmäävän hyvännäköinen, vaikka naiselle on kertynyt viisikymmentä vuotta mittariin. Nainen esiintyy avantgardistisissa otoksissa yhdessä tanssija Sergei Poluninin kanssa. Anderson ei pelkää kameraa, ja paljastaa maksullisen lehden sisälehdiltä löytyvissä kuvissa kaiken.

Pamela Andersonilla tiedetään olevan kytköksiä myös Suomeen. Naisen isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin tänä vuonna valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.

The Bad Boy & The Bombshell starring @pamelaanderson & @sergeipolunin reimagined by @portiswasp1 🦑Photo @…

Publié par King Kong Magazine sur mardi 17 octobre 2017