Taikatemppu pieleen – taikurikin hämmentyi tuloksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheelleen tai kumppanilleen. Pilassa taikuriksi ryhtynyt alkaa esittämään tekevänsä taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne kun täti onkin päättänyt jekuttaa sisarensa poikaa samalla hauskalla tempulla, jonka hänkin on oppinut. Nainen on laittanut pöydälle kameran kuvaamaan ja aloittanut tempun tavanomaiseen tapaan. Lapsi ei ole nähnyt temppua aiemmin, minkä vuoksi hän odottaa innoissaan mitä tempusta tapahtuu.

Temppu saa kuitenkin yllättävän käänteen, jota nainen ei osannut odottaa. Hänen miehensä oli salaa päättänyt, että itse taikuri tulisikin lapsen sijaan saamaan vedet päälleen. Juuri kun nainen pyytää poikaa katsomaan pulloon ja näyttää itse esimerkkiä, mies purskauttaakin vedet naisen päälle.