Prostituoitu tarjosi seksiä vitosella – halusi pehmonallen kaupan päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain siveyspoliisi turvautuu usein peitetehtäviin maksullisia naisia kiinni saadakseen. Nyt Floridassa on pidätetty prostituoitu, joka pyysi erikoista palkkiota seksipalveluistaan. Nainen olisi tahtonut pehmolelun.

The Smoking Gun kertoo 51-vuotiaan Karen Robinson lähestyneen peitetehtävissä ollutta viranomaista. Hän oli tarjonnut floridalaiselle poliisille suuseksiä viidellä dollarilla. Diiliin kuitenkin kuului ehto: Nainen halusi palkkioksi myös Beenie Babies -nallekarhun.

Beenie Babies -pehmoeläimet ovat Ty Warner Inc. -yhtiön valmistamia nallekarhuja. Poliisi kieltäytyi tarjouksesta ja Karen Robinson pidätettiin. Nainen syyllistyi aiemmin tänä vuonna huumausainerikokseen ja sukupuolielimiensä paljasteluun.

Poliisi