Uusi kuntohaaste tehdään pelikorttien avulla – sisältää 52 kyykkyhyppyä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää aina paljon erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä haasteita, joita jokainen voi yrittää esimerkiksi kuukauden ajan noudattaa. Nyt uusi haaste liittyy kyykkyhyppyihin, joita tulisi tehdä pelikorttipakan verran.

Nyt kunto-ohjaajat Ador Orca ja Frank Tortorici ovat esitelleet Men’s Health -lehden Twitter-kanavalla hauskan haasteensa, joka suoritetaan pelikorttipakan avulla. Haasteessa ihmisen tulee hyppiä kyykkyhyppyjä sekä eteen- että taaksepäin ja laskea aina jokaisen hypyn päätteeksi yksi pelikortti maahan.

Mikäli henkilö pystyy suorittamaan haasteen loppuun, pelikortit ovat lopuksi lattialla kahteen eri pinoon jaettuna. 52 kyykkyhyppyä tarpeeksi syvillä kyykyillä on monille todellinen haaste, jonka jälkeen pakaralihakset ja reidet ovat varmasti hyvin arat.