Vain elämää saa jatkoa – kuvataan Espanjassa alkuvuodesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Vain elämää -viihdeohjelma jatkuu Nelosella keväällä 2018. Ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella Vain elämää -perheeseen liittyy seitsemän uutta artistia, jotka kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen jakamaan elämäntarinaansa ja versioimaan toistensa hittejä.

Seuraava Vain elämää -kausi kuvataan Espanjassa Mondan jylhässä linnassa, joka tarjosi puitteet Vain elämää -musiikkileirille myös viime keväänä. Mukana olevat artistit julkistetaan alkuvuodesta.

– Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa. Vain elämää on Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma, ja me haluamme, että katsojat saavat nauttia siitä myös ensi keväänä, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

Tänä syksynä Vain elämää -ohjelmasta nähtiin seitsemäs tuotantokausi, jolloin aikaisemmilta kausilta tutut artistit palasivat Satulinnaan. Viime perjantaina nähtiin kauden päättänyt Encore-jakso, ja tällä viikolla luvassa on vielä kolmetuntinen Kaikki biisit -erikoisjakso.