Channing Tatumin isä sai tietää poikansa stripparin urasta televisiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Channing Tatum työskenteli ennen näyttelijäuraansa stripparina Floridassa. Hän ei koskaan kertonut salaisesta ammatistaan vanhemmilleen. Vuonna 2010 Ellen DeGeneres Show’ssa asia tuli esiin.

Amerikkalainen 37-vuotias Channing Tatum kertoi äskettäin Jimmy Kimmel Livessä vieraillessaan, että hänen isänsä sai tietää poikansa paljastelevasta ammatista television kautta. Ensimmäistä kertaa Ellen Degeneresin vieraana vuonna 2010 käynyt Channing tunnusti tuolloin asian kameran edessä tietäen, että hänen isänsä tulee näkemään ohjelman.

Channing Tatum on kertonut, että isä suuttui hänelle. Komea näyttelijämies on sanonut, että hän ei ikävöi vaatteiden riisumista naisten edessä. Hänellä on neljävuotias Everly-tytär yhdessä Jenna Dewanin kanssa.