Mariah Carey painoi kätensä betoniin – kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Mariah Carey esitteli taannoin vartaloaan Paper Magazine -lehdessä alusvaatteet yllään. Kuva kiinnitti katseet, mutta fanit olivat kuitenkin näreissään siitä, että laulaja näytti kuvissa hoikemmalta kuin hän oikeasti oli. Sittemmin Mariah on laihtunut myös todellisuudessa.

Eilen Mariahille koitti kauan odotettu hetki, kun hän sai viimein painaa kätensä Hollywoodin Kiinalaisen teatterin edustan betonilaattaan. Hollywoodin Walk of Famella on sadoittain julkkisten tähtiä, mutta kädenjäljet ja jalanjäljet betoniin saavat vain maailman suurimmat viihdetähdet. Carey oli tuttuun tapaansa pukeutunut rohkeasti paljastavaan paitaan.

Mariah Carey nähtiin taannoin hänen poikaystävänsä Bryan Tanakan kanssa New Yorkissa, ja tuolloin laulaja esitteli selvästi hoikistunutta vartaloaan. Kuvien perusteella paljastui, että poptähti oli selvästi tehnyt töitä laihtumisensa eteen.

Splash
Splash
Splash