Mies jumiutui kaupan kylmäkaappiin – nautti yön oluesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wisconsissa asuva mies teki mitä useimmille tulisi epäilemättä mieleen jäätyään jumiin olutta sisältäneeseen kylmäkaappiin. Hän vietti yön juoden pois juomaosaston antimia. 38-vuotias mies oli vieraillut Marshfieldissä sijaitsevassa Kwik Trip -ruokakaupassa puolen yön aikoihin.

Noudettuaan olutta kaupan sisäänastuttavasta kylmäkaapista, hän huomasi sen ovien olleen jo lukittuna. Tapaus selvisi Kwik Tripin henkilökunnalle seuraavana aamuna, kun kaupassa vieraillut asiakas huomasi miehen kylmähuoneen ovien takana. USA Today -sivuston mukaan mies poistui saman tien paikalta myyjien avattua ovet.

Henkilökunnalle kävi ilmi, että mies oli juonut pullollisen olutta ja kolme tölkillistä vahvaa mallasolutta. Lisäksi hän oli kaatunut kylmäkaapissa ja rikkonut samalla useita oluttölkkejä. Koska mies oli häipynyt paikalta maksamatta, syytetään häntä nyt myymälävarkaudesta.