Mies kyllästyi avaruusolioiden hyökkäyksiin – myy maatilansa miljoonilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Arizonassa asuva John Edmonds on kertomansa mukaan tappanut 19 avaruusoliota samuraimiekalla. Alienit olivat yrittäneet toistuvasti kaapata hänet ja vaimonsa alukseensa. Nyt mies on pannut maatilansa myytiin.

John Edmonds valittaa, että avaruusoliot ovat erityisen kiinnostuneita hänen Stardust Ranch -nimisestä hevostilasta. Rainbow Valleyssa myynnissä oleva tila on nyt myynnissä viiden miljoonan dollarin hintalapulla varustettuna. Paikan omistaja kertoo, että ostajan kannattaa olla tietoinen universumin voimista, sillä maatilan energia on erityislaatuinen.

Ufojen vierailuihin kyllästynyt mies on kertonut Global News -julkaisulle, että harmaat avaruusoliot pitää tappaa katkaisemalla niiden pää. Muuten avaruusoliot ottavat sisäisellä antennillaan yhteyttä emoalukseen ja muihin kaltaisiinsa. Mies on julkaissut kuvia verisistä miekoista Facebookissa, mutta ei koskaan todistettavaa aineistoa alieneista.

Just another night on the ranch!

Publié par John Edmonds sur mardi 28 mars 2017

Publié par John Edmonds sur mercredi 29 mars 2017

Publié par John Edmonds sur mardi 5 juillet 2016

Publié par John Edmonds sur mercredi 29 mars 2017