Uskomaton tuuri! Kuljettaja peruutti autonsa juuri oikeaan aikaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus sairaalaan päätymisen tai vähintäänkin kalliilta korjauslaskuta välttyminen on hiuskarvan varassa. Maailmalla tunnetaankin lukuisia tapauksia, joissa ihmiset ovat saaneet kiittää tuuriaan väistettyään erilaisia onnettomuuksia.

Yksi tällaisista tilanteista nähdään tuoreella venäläisvideolla. Siinä henkilöauton kuljettajalla on matkassaan uskomaton onni, sillä hän välttyy täpärästi puun alle joutumiselta.

Mies hyppää kerrostalon pihaan parkkeeratun autonsa kyytiin ja odottaa hetken aikaa ohiajavaa liikennettä peruuttaakseen läheiselle tielle. Pidempiaikainen odottelu olisi voinut olla kohtalokasta. Suoraan parkkipaikan päälle kaatuu nimittäin vain sekunteja myöhemmin suurikokoinen puu.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.