Lumilautailija ikuisti upean videon – näin aamukahvi nautitaan Huippuvuorilla!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjalainen Stian Aadland on lumilautailija, minkä lisäksi kamera pysyy hyvin hänen kädessään. Valokuvausharrastuksen vuoksi miehen Instagram-tilillä on nähty usein hänen seikkailujensa aikana ikuistettuja upeita kuvia ja videoita.

Nyt Aadland on herättänyt hämmästystä videolla, jossa hän näyttää kuinka aamukahvia nautitaan Huippuvuorilla. Videon alussa mies kömpii ulos lumisen maiseman keskellä olevasta teltastaan. Hän kiinnittää lumilaudan jalkohinsa ja ottaa lumipenkalla olleen kahvikupin käteensä.

Aadland syöksyy laskemaan laudalla, pidellen toisessa kädessä kuppia ja toisessa selfiekeppiä. Tämän jälkeen mies suorittaa näyttävän takaperinvoltin kuvaten itseään juomassa samalla kahvia. Lumilautailijan näyttävä ja hienosti toteutettu video poiki hänelle parhaiden GoPro-videoiden ansaitseman GoPro Awards -palkinnon.