Mies yritti avata olutta pippurisumuttimella – elokuvateatteri jouduttiin evakuoimaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksan Osnabrückissa sijaitseva elokuvateatteri jouduttiin taannoin tyhjentämään yhden katsojan käsittämättömän mokan vuoksi. Miehen ansiosta elokuvateatterin sali oli täyttynyt lamaannuttavasta aineesta.

29-vuotias mies oli yrittänyt avata elokuvateatterissa olutpulloa. Koska hänellä ei ollut pullonavaajaa, yritti mies käyttää samaan tarkoitukseen mukanaan ollutta pippurisumutetta. Tilanne ei arvatenkaan päättynyt hyvin.

Pullon korkki repi sumutepurkin kylkeen reiän. Reiästä alkoi suihkuamaan ulos lamaannuttavaa kaasua, minkä vuoksi koko teatteri jouduttiin evakuoimaan ja paikalle hälytettiin palokunta. UPI-uutistoimiston mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti välikohtauksen aikana.

– Älkää avatko olutpulloja pippurisumuttimilla, kiitos. Älkää käyttäkö myöskään käsiaseita, kranaatteja, pistimiä, ilotulitteita tai nyrkkirautoja, palolaitoksen Facebook-sivulla kirjoitettiin.