Video Victoria’s Secretin casting-tilaisuudesta – naiskauneuden keskittymä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytös on jokavuotinen spektaakkeli, jonka luomiseen käytetään aina kymmeniä miljoonia. Näytöksessä käveleminen on satojen mallikaunottarien unelma, mutta alusvaateketju valitsee kuitenkin aina hyvin tarkasti vain kirsikat kakun päältä.

Nyt Victoria’s Secret on julkaissut kanavallaan The Road to the Runway -videosarjan ensimmäisen osan, jossa nähdään valintatilaisuuden toinen osuus. Toiseen osuuteen on kutsuttu kaikki mallit, jotka tekivät valitsijoihin vaikutuksen ensimmäisellä kerralla satojen naisten joukosta.

Videolla nähdään miten kova taso casting-tilaisuudessa on. Mallien valitseminen ei ole helppoa, koska hyviä vaihtoehtoja olisi pilvin pimein. Näytöksessä käveleminen ei ole edes aiemmin Victoria’s Secret -merkille työskennelleille malleille itsestäänselvyys vaan heidänkin pitää käydä läpi sama hakuprosessi ja toivoa parasta.