Kylie Jennerin ensimmäiset kuvat raskaushuhujen jälkeen – väitetään muokatuiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kuukausi sitten ensimmäiset yhdysvaltalaismediat julkaisivat uutisia, joiden mukaan Kylie Jenner on raskaana. Kylie Jennerin on kerrottu odottavan poikaystävälleen Travis Scottille lasta, mutta nainen itse ei ole vieläkään kommentoinut huhua millään tavalla.

Nyt 20-vuotiaasta Kylie Jenneristä on onnistuttu nappaamaan ensimmäiset paparazzikuvat, joissa nähdään, että naisella on raskausvatsa. Jenner on omalla Twitter-kanavallaan vihjaillut kuvien olevan photoshopattuja, mutta Daily Mail -lehti on vahvistanut, että paparazzikuvia ei ole jälkikäsitelty.

Kylie Jenner on meneväistä sorttia, mutta naisesta ei ole kuitenkaan raskausuutisten jälkeen onnistuttu saamaan kuvia ennen tätä. Kylie Jenner ei ole julkaissut kokovartalokuvia enää omalle Instagram-kanavalleenkaan, minkä vuoksi moni epäileekin, että raskaus halutaan paljastaa vasta Kardashianit-ohjelmassa.

Believable now? I mean I always believed it but this and the picture of the pink ring kinda prove it’s true 🤷🏻‍♀️

A post shared by Kylie Jenner Travis Scott Baby (@kylie.jennerbaby) on