Murtovaras jäi kiinni tuuletusaukkoon – oli jumissa tuntikausia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Murtovarkautta yrittänyt mies on jäänyt kiinni nololla tavalla Iso-Britannian Handsworthissa. Hän jäi jumiin tuuletusaukkoon yrittäessään tunkeutua paikalliseen ravintolaan. 45-vuotias mies oli yrittänyt ryömiä yöllä liikkeeseen sen ilmanvaihtoreiän kautta.

Miehen huomasi seuraavana aamuna hänen avunhuutonsa kuullut ohikulkija, joka hälytti paikalle poliisit.

– Kyseinen herrasmies sanoi kävelleensä kaupan ohi, kun epäilty murtovaras pyysi häneltä apua. Mies ei kuitenkaan ylettynyt häneen, joten hän soitti poliisit paikalle, ravintolan omistaja Kamran Hussain kuvailee New York Post -lehdelle.

Poliisin mukaan epäillyn arviodaan olleen jumissa noin seitsemän tunnin ajan, kykenemättä liikkumaan lainkaan. Lopulta hänet pelastettiin palokunnan avustuksella. Mies toimitettiin sairaalaan ja pidätettiin myöhemmin murrosta epäiltynä.