Opettaja odotti oppilaita hauta-arkussa: ”Koetuloksenne tappoivat minut”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen yliopiston professori on herättänyt hämmennystä moittimalla oppilaitaan erittäin dramaattisin keinoin. Oppilaiden yllätykseksi hän teeskenteli heille kuolleensa liian huonojen arvosanojen ansiosta.

Professori makasi luokkaan tuodussa aidossa hauta-arkussa oppilaiden saavuttua paikalle. Epätavallisen tempauksen tarkoituksena oli kannustaa oppilaita työskentelemään ahkerammin parempien koetulosten ja arvosanojen eteen.

– Teidän koetuloksenne tappoivat minut, professorin kerrotaan sanoneen.

Yksi oppilaista ikuisti näyn kuvaksi, jonka hän jakoi sittemmin Twitter-tilillään. Opettajan dramaattista mutta varmasti ikimuistoista tekoa esittävästä kuvasta tuli sittemmin viraalihitti. Se on kerännyt Twitterissä lähes 100 tuhatta uudellenjakoa ja yli 200 tuhatta tykkäystä.