Pätkis-fanien toive toteutuu: Pätkis-suklaalevy tulossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkimakeisiin jo vuosikymmenien ajan lukeutunut Pätkis tunnetaan patukoistaan, mutta perjantaina Fazer ilmoitti Facebookissa tuovansa markkinoille myös Pätkis-suklaalevyn. Makeisyhtiön mukaan päätös on tehty fanien toiveiden perusteella.

Iltalehden haastatteleman Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerolan mukaan Pätkis-suklaalevy tulee myyntiin tammikuussa.

Viime aikoina Suomessa on jyllännyt varsinainen retrobuumi, sillä markkinoille on tuotu asiakkaiden toivomuksesta takaisin monia jo kertaalleen lopetettuja tuotteita. Taannoin esimerkiksi Hopeatoffee-makeiset ja Super-jäätelöt saivat palatessaan kovasti huomiota. Samalla myös uudet yhdistelmät, kuten Jaffa-keksimaku Vihreät kuulat, ovat niittäneet suosiota.