Sharon Stone kuvattiin rannalla – kompuroi uikkareissa rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sharon Stonella on takanaan todella pitkä ja menestyksekäs ura Hollywoodissa. Monien mielikuviin naisnäyttelijä on syöpynyt seksisymbolina näyteltyään suositussa Basic Instinct -trillerissä pääosaa. Elokuvasta on jo 25 vuotta aikaa, mutta naisen vetovoima ei ole hiipunut.

Eilen Sharon Stone kuvattiin Floridan Miamissa, jossa hän ilmestyi rannalle mustiin uikkareihin pukeutuneena. Rantavedessä uimassa käynyt Stone joutui ongelmiin palatessaan rannalle, sillä hän kaatui ylittäessään hiekkatöyrästä.

Sharon Stone on vielä 59-vuotiaanakin todella upeassa kunnossa. Näyttelijätär toimii varmasti edelleen monien muiden nuorempien naisten esikuvana ja motivaattorina, ja saa laiskimmankin sohvaperunan haluamaan salaattia hampurilaisen sijaan.

Splash
Splash
Splash
Splash