Fifty Shades Freed -elokuvan traileri julki – trilogian päätösosa teattereihin helmikuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin supersuosittuihin kirjoihin perustuvan Fifty Shades -elokuvatrilogian päätösosa saapuu elokuvateattereihin helmikuussa 2018. Nyt Fifty Shades Freed -elokuvan ensimmäinen pitkä traileri on julkaistu verkossa.

Elokuvassa Dakota Johnsonin esittämän Anastasia Steelen ja Jamie Dornanin näyttelemän Christian Greyn suhde on päätymässä jo avioliittoon saakka. Pariskunnan SM-onnea varjostavat kuitenkin Arielle Kebbelin esittämä, Christianista kiinnostunut arkkitehti Gia Matteo ja Anastasian entinen pomo Jack Hyde.

Fifty Shades Darker -elokuvan tapaan sarjan tuoreimman osan on ohjannut James Foley ja käsikirjoittanut E.L. Jamesin aviomies Niall Leonard. Fifty Shades Freed saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. heinäkuuta 2018. Edellisten elokuvien tapaan trilogian päätösosasta povataan valtavaa yleisömenestystä.