Fitness-kaunotar julkaisi upean kuvaparin – tähän naisvartalo pystyy!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkään monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen fitness-aiheisten kuviensa avulla. Tällä hetkellä Skye on raskaana, mutta kokee olevansa vahvempi kuin koskaan aikaisemmin.

Emily Skye julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin. Toisessa kuvassa naisen lihakset ovat todella erottuvat ja hän treenaa kuntosalilla käsipainot käsissään. Toisessa kuvassa fitnesstähti on kahdeksannella kuulla raskaana ja näyttää hehkuvan todella onnellisena poseeratessaan kameralle.

Nainen tietää miltä tuntuu olla fyysisesti vahva. Hän on silti vasta nyt alkanut ymmärtämään miten vahva naisen keho todellisuudessa on. Skye ei ole pystynyt enää treenaamaan samalla tavalla kuin ennen raskautta, mutta hän kokee olevansa silti tällä hetkellä vahvempi kuin koskaan aiemmin. Kuvapari on upea esimerkki siitä mihin naisvartalo pystyy.

🤰🏼💪🏼 I was strong then, but I’m getting stronger now – but in in different ways. I have an utmost respect and admiration for mothers. Growing a human isn’t easy and neither is raising them (which I’ll soon be experiencing myself). 😝 As my due date draws nearer I find myself feeling nervous about giving birth & wonder whether I can do it. I try to overpower those negative thoughts with positive affirmations such as: “I am strong and capable – I was made for this”, and “I trust my body and look forward to seeing what I’m truly capable of”. . I always try to be positive, yet realistic and honest with you and sometimes I doubt myself and my capabilities. . I am so blessed to have the support from you amazing people who are constantly offering advice to me as I become a mother. You’re all SO helpful & kind. This is all new to me (obviously) and when something is new it can be scary – even though I have never been happier or more excited in my life. So thank you, I truly appreciate you sticking by me through this and I’m looking forward to sharing my journey to getting my fitness back with you – when I’m ready of course! 😃😘 . P.S. How incredible is the human body!! I’m so blown away by what it can do! 😃🙌🏼 . . #34weekspregnant #8monthspregnant #truestrength

A post shared by E M I L Y S K Y E (@emilyskyefit) on