Justin Bieber odottaa Selenan vastausta seurustelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Munuaisleikkauksesta toipuva laulajanäyttelijä Selena Gomez seurusteli kymmenen kuukautta räppäri The Weekndin kanssa. Pariskunta erosi kuitenkin hiljattain, ja nyt Gomez onkin nähty jälleen yhdessä entisen poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa.

23-vuotias Justin Bieber ja 25-vuotias Selena Gomez seurustelivat vuosien ajan ollessaan teini-ikäisiä. Miljoonat fanit ovat elätelleet toiveita siitä, että popparikaksikko päätyisi vielä uudelleen yhteen. Nyt näyttäisi siltä, että fanien toiveet ovat viimeinkin toteutumassa.

People-sivuston mukaan Justin Bieber tekee tällä hetkellä kaikkensa sen eteen, että Selena Gomez vahvistaisi heidän suhteensa. Pariskunta on nähty yhdessä useita kertoja kirkossa, illallisilla ja pyöräilemässä. Lähipiirin mukaan Bieber yrittää kunnioittaa Gomezia ja edetä hitaasti, mutta se on kuitenkin miehelle vaikeaa, koska hän haluaisi niin innokkaasti viettää aikaa naisen kanssa.