Anais Zanottin bikineissä ei kangasta tuhlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, ja nyt hänet on kuvattu Floridassa.

Anais Zanotti viettää parhaillaan yhdessä ystävänsä kanssa tasokasta lomaa Caliente Luxury Resortissa, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa vapaapäivästään hotellin uima-altaalla. Zanotti oli valinnut ylleen bikinit, joihin ei oltu ainakaan liikaa käytetty kangasta.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash