Mariah Carey turvautui laihdutusleikkaukseen – ulkonäköpaineet olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povekkaana popdiivana tunnetuksi tullut laulaja Mariah Carey unohti terveelliset elämäntavat, mikä näkyi naisen vyötärölle kertyneinä kiloina. Vaikka nainen oli useimpien mielestä edelleen seksikäs näky, tunsi Carey itsetuntonsa romahtaneen joidenkin ulkonäköä arvostelleiden kommenttien takia.

Etenkin naisen fanit vaativat Mariah Careyta olemaan rehellinen ulkonäkönsä suhteen, eikä hänen pitäisi käyttää kuvakäsittelyä valokuvissaan hoikemman ulkonäön saavuttamiseksi. Fanit patistelivat idoliaan kuntosalille, mikäli laulaja haluaisi timmimpään kuntoon. Äskettäin naisen luultiin tehneen työtä käskettynä, koska diiva esitteli runsaasti hoikistunutta uumaansa paparazzeille.

Nyt Page Six -lehti paljastaa, että suloääninen Mariah Carey ei suinkaan hikoillut kuntosalilla laihduttaakseen. Sen sijaan rikas viihdetaiteilija turvautui laihdutusleikkaukseen, jossa hänen vatsalaukkuaan pienennettiin merkittävästi. Siten hän tulee nopeammin kylläiseksi ja syö vähemmän kaloreita. Leikkauksesta on mahdollista kuntoutua hyvinkin nopeasti ja 47-vuotias nainen nauttii hoikemmasta ulkonäöstään.