Charlie Sheeniä syytetään lapsitähden raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

51-vuotias näyttelijä Charlie Sheen on kärsinyt viime vuosina vakavista ongelmistaan sekä työelämässä että vapaa-aikanaan, sillä hän oli pitkään pahassa päihdekoukussa. Taannoin hän myönsi olevansa HIV-positiivinen.

Viime aikoina Charlie Sheenin ongelmat ovat hieman vähentyneet, mutta nyt National Enquirer -lehti väittää Sheenin olevan raiskaussyytösten kohteena. Lehti tunnetaan paljastusten lisäksi myös lukuisista perättömistä väitteistään, joten sen sisältöön tulee suhtautua varauksella.

Lehden mukaan Charlie Sheen olisi raiskannut sittemmin jo huumeiden yliannostuksen kuolleen lapsitähti Corey Haimin tämän ollessa vasta 13-vuotias. Rikoksen väitetään tapahtuneen Sheenin ja Haimin yhteisen Lucas-elokuvan kuvauksissa.

Teini-ikäisenä Corey Haim ystävystyi kollegansa Corey Feldmanin kanssa, ja juuri Feldman on viime aikoina ilmoittanut paljastavansa Hollywoodin pedofiilit ja ahdistelijat. Tiedossa ei ole onko tämä väite juuri Feldmanin paljastama.